2531086036 Νικολάου Ζωίδη 61, Κομοτηνή mekkosflowers@hotmail.com
 Bonsai Mekkos Flowers
 Ανθοπωλείο - Στολισμοί - Κατασκευές Κήπων | Κομοτηνή
 


Το ανθοπωλείο μας Bonsai Mekkos Flowers βρίσκεται στην καρδιά της Κομοτηνής και σας καλωσορίζει σε ένα φιλόξενο χώρο γεμάτο άνθη και φυτά για κάθε προτίμηση.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που μετρά πολλά χρόνια στον τομέα της ανθοκομικής, αναλαμβάνοντας παντός είδους στολισμούς εκδηλώσεων, καθώς και κατασκευές κήπων σε όλο το νομό Ροδόπης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

 
ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ

ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ

Ευρεία γκάμα επιλογών σε άνθη και φυτά, καθώς και εποχιακά είδη και επιλογές δώρων για να κοσμήσουν το χώρο σας ή να τα χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Με πολύχρονη γνώση στους τομείς της ανθοδεσίας και της διακόσμησης, δημιουργούμε για εσάς τις πιο όμορφες συνθέσεις με τα άνθη της επιλογής σας και τους χρωματικούς συνδυασμούς που επιθυμείτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε νέους ή υφιστάμενους χώρους πρασίνου, όπως κήπους, βεράντες, ταράτσες διαμορφώνοντας τους προσαρμόζοντας τις επιθυμίες σας στις προϋποθέσεις του εκάστοτε χώρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με αγάπη για τη φύση...

Με αγάπη για τη φύση...

Η ομάδα μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών γύρω από τα φυτά και τη φροντίδα τους ενθαρρύνοντάς σας να τα εντάξετε και να ομορφύνουν και τη δική σας ζωή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ